Wie zijn wij

Ons bedrijf bestaat al ruim 50 jaar en is opgericht door Ben van der Waal. Ben van der Waal is begonnen aan het Noordplein in Rotterdam en toen in 1969 de Groothandelsmarkt “Spaanse Polder”  in gebruik werd genomen is hij daar verder gegaan.

Hij begon met 2 loodsen, maar toen hij het bedrijf in 2001 verkocht waren het er 19. De huidige directeur is Arnoud Klootwijk, die al ruim 25jaar werkzaam is bij het bedrijf.
De 19 pakhuizen voldeden inmiddels niet meer aan de huidige kwaliteitsnormen, waardoor certificeringen moeilijk werden. In 2006/2007 werd dan ook door de toenmalige directie besloten naar een nieuw pand uit te kijken.

In december 2007 zijn we in ons huidige pand aan de Groothandelsmarkt 176 getrokken na een volledige verbouwing. In feite is er een geheel nieuw pand in een bestaand pand gebouwd. Inmiddels zijn er 20 rijpcellen en 5 koelcellen met ieder hun een eigen specifieke temperaturen. Hierdoor is een pand ontstaan voor de toekomst en volledig geschikt voor de huidige regelgeving.