Groothandel AGFGroothandel
Onze groothandel is vanaf ‘s ochtends 03:00uur geopend. U kunt bij ons de  producten zelf komen bekijken en meenemen, natuurlijk is het ook mogelijk om de goederen te laten bezorgen.

Iedere dag hebben wij weer nieuwe producten en wij doen er alles aan om zoveel mogelijk verschillende artikelen op voorraad te hebben. Onze artikelen zijn afkomstig van de binnen- en buitenlandse markt.


Fruit


Exoten


BananenLevering

Doordat wij artikelen in diverse prijsklassen kunnen aanbieden bestaat ons klantenbestand uit vele verschillende soorten bedrijven. Het betreft hier groothandel, groentewinkel, marktkooplieden, horeca, supermarkt etc.

Wij hebben een eigen wagenpark die bestaat uit vrachtwagens en bestelbussen. Hierdoor zijn wij in staat tegen vergoeding ook bestellingen te bezorgen.


Citrus


Kruiden


PeulvruchtenCertificeringen 
Onze groothandel-agf voldoet volledig aan alle kwaliteitseisen. We zijn dan ook FSSC 22000 en Skal gecertificeerd. Tevens zijn wij in het bezit van een AEO certificaat.


Zacht fruit


Scheuten


Noten en gedroogde vruchten

Artikelen
Wij verkopen ruim 1000 verschillende artikelen die onderverdeeld kunnen worden in de verschillende categorieën. Wij hebben artikelen in verschillende prijsklassen, maten en merken.

Zie de onderstaande categorieën. 
>> Ik wil bestellen 


Groenten


Paddestoelen

Aardappelen